стаття

поділитись

На першій секції житлового комплексу «А52» завершено роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання та каналізації, дощової каналізації та вентиляції. Змонтовано вертикальні стояки опалення. Згідно з запланованим графіком, ведуться роботи з електропостачання.

Розпочато монтаж ПВХ конструкцій вікон, для яких обрано енергоефективний п'ятикамерний профіль Salamander серії Streamline з високими експлуатаційними характеристиками. Двокамерний склопакет з теплою дистанційною рамкою виготовлено з багатофункціонального скла виробництва Guardian, що забезпечує комфортний мікроклімат круглий рік та збалансоване поєднання сонцезахисту і теплозбереження. Обране сучасне архітектурне мультифункціональне скло SunGuard® HP дозволяє знизити обсяг сонячної енергії, що надходить (економія на кондиціонуванні), забезпечуючи при цьому оптимальний коефіцієнт пропускання видимого світла, теплозбереження і точність передачі кольору.

Кладка стін і внутрішніх перегородок житлових поверхів завершена на 96%. Проводиться цегляна кладка на покрівлі. Розпочалися роботи з влаштування блискавкозахисту та протипожежних систем першої секції та влаштування покрівлі.

Виконано гідроізоляцію конструкцій паркінгу першої секції. Проводяться роботи з влаштування вертикальних монолітних конструкцій паркінгу першої секції до відм. 0.000. Завершено роботи з влаштування паль другої секції. Розпочато земляні роботи для влаштування ростверків другої секції та гідроізоляції конструкцій до відм. 0.000.

Фото з будмайданчику доступні в галереї.

поділитись
Последние новости
КОНТАКТИ

Щоб дізнатися всі деталі про квартири ви можете:

вул. Січових Стрельців
(Артема), 52А/52Д