стаття

поділитись

У Шевченківському районі Києва введено в експлуатацію житловий комплекс А52 від групи компаній DIM. Новобудова в центрі столиці, розташована на вулиці Січових Стрільців, 52А/52Д, отримала сертифікат готовності до експлуатації, виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

Сертифікат ІУ №163201471620 від 26 травня 2020 року

Житловий комплекс А52 – це двосекційний будинок бізнес-класу, що нараховує 239 квартир. Серед його відмінних рис особливо виділяються унікальна архітектура, підкреслена навісним вентильованим фасадом з панорамним склінням, а також дизайнерські лобі, які вже стали візитною карткою проектів девелопера.

А52 став шостим будинком, введеним в експлуатацію групою компаній DIM в Києві та Київській області. Раніше девелопер побудував три будинки ЖК «Автограф» біля парку «Перемога» в Дніпровському районі столиці, а також житлові комплекси «Фамільний» та «Соборний» в Броварах. З введенням А52 загальна площа житла, введеного в експлуатацію групою компаній DIM, перевищила 92 тисячі квадратних метрів.

Зараз девелопер активно продовжує будівництво будинків в п'яти нових житлових комплексах. Серед них три ЖК класу комфорт+: LUCKY LAND – «місто в місті» поруч зі 100 га соснового лісу та ТРЦ Lavina Mall, «Метрополіс» на столичних Теремках, а також «Новий Автограф» поруч з парком «Перемога». Крім того, група компаній DIM зводить два проекти бізнес-класу: житловий комплекс A136 Highlight House в діловому центрі Києва і Park Lake City – 20 малоповерхових будинків і 15 таунхаусів навколо великої власної водойми на 10-му кілометрі Новообухівського шосе, в одному світлофорі від Києва.

поділитись
Последние новости
КОНТАКТИ

Щоб дізнатися всі деталі про квартири ви можете:

вул. Січових Стрельців
(Артема), 52А/52Д